Verwonderlust

Elke vrijdag in de even weken op kunstzinnig onderzoek.
Open atelier van 10.00 tot 12.00.

Geen vaste les, je komt gewoon wanneer het jou uitkomt.

Onderzoek

Onderzoek vormen en materialen en ga voorbij dat wat jea al kent.
v

Druk je uit

Een ruimte vol met creatieve materialen en uitnodigende oefeningen

Tijd voor jezelf

Bezield moment waarin jij helemaal jezelf mag zijn.

Verwonderlust

Om de week op vrijdag (in de ‘even’ weken) stel ik mijn atelier open van 10.00 tot 12.00.
Ik nodig je dan uit om samen met mij op kunstzinnig onderzoek te gaan. Soms worden er grootse meeslepende dingen gemaakt, soms is het creërend keuvelen.

Ongedwongen, onderzoekend in contact met het de creatie treden.
Lekker laagdrempelig samen creëren

Alles is goed

Tijd waarin jij helemaal jezelf kunt zijn.

Thee, koffie en wat lekkers staan klaar.

 

~let’s play~

Wat medereizigers vinden:

Ik kan de expeditie dan wel heel fijn vinden, maar luister ook eens naar wat anderen te zeggen hebben.

Mijn eigen momentje op vrijdagochtend. Een serene fijne plek waar ik graag kom. Angelique zorgt voor een warme inspirerende bedding en de rest doen we samen. Soms heb ik al een idee, soms nog helemaal niet en ik laat me graag inspireren door Angelique. Samen werken we ieder aan ons eigen project. We praten of zijn stil, luisteren muziek of drinken wat. Omdat alle materialen voor het pakken liggen is het zo anders als thuis, waar ik over vele drempels moet voor ik creatief aan de slag mag. Ik hoop dat ik nog veel vaker met Angelique op expeditie mag. Carien Kirkels

Wat heb je een geweldige plek gecreëerd daar in Oirschot! De sfeer is heel verwelkomend en voelt qua ‘warmte’ als een huiskamer aan. De open atelier dagen op de vrijdagochtend zijn echt aan te raden. Ik ben weer in contact gekomen met mijn creatieve flow. En ben geïnspireerd door de besproken thema’s. Yinga Chitra

Ik vond het vrijdag heel fijn en inspirerend bij jou.
Ook je lichtberichten geven herkenning. Het gaf/geeft mij een aarding.
Wat laat je fijn je volle energie stromen ♥ Petra Roos

Veel gestelde vragen

Moet ik kunstzinnige ervaring hebben?
Nee, het gaat er bij mijn cursussen en trainingen om dat je verbinding maakt met je creativiteit en je ziel. De inzichten die je krijgt zijn veel belangrijker dan een mooi plaatje. Het is overigens wel vaak zo dat er prachtige dingen ontstaan als je uitdrukking geeft aan dat wat binnenin je leeft.
Waarom zulke kleine groepen?
Ik vind het belangrijk dat er ruimte is voor ieders proces en verhaal. Daarbij komt dat ik heel gevoelig ben voor energieën en veel van mijn cursisten ook. Een kleine groep maakt het dan prettiger toeven.
Wat moet ik aantrekken / meenemen?
Mijn atelier is in een voormalige bloemenkas en de isolatie is niet ideaal. Het prachtige licht daarentegen wel.  Er zijn twee radiatoren en als backup twee petroleum kachels. Wel is het verstandig om in de winter dikke sokken aan te doen. En als je niet voor teleurstellingen wilt komen staan, is kleding die vies mag worden ook aan te raden. Ik heb schorten beschikbaar.

Afhankelijk van hetgeen je gaat maken, is een ruime tas vaak fijn, zodat je je werk mee naar huis kunt nemen.

Moet ik spiritueel zijn aangelegd?
Nee hoor, de oefeningen zijn heel praktisch. Ik spreek soms wel over ziel en hartezaken, maar je mag daar zelf een invulling aan geven. Ik leg je niets op qua geloof of ideeën.

Vraag maar raak!

Heb je nog andere vragen? Stel ze gerust!