Werk met mij

Illustraties

Mijn illustraties in jouw omgeving – bekijk

Jouw vraag door mij verbeeld: lees meer

Listen to your art - Inzicht sessies

1 op 1 creatieve sessie:neem contact op

kleine groepssessie:neem contact op

connectie maken

Laten we samenwerken!

Neem contact op

Heb je een specifieke vraag of verzoek, neem dan vooral contact op en dan bekijken we of het past binnen het kader van jouw wensen en mijn autonome manier van werken. Heb je bijvoorbeeld een ontwerp gezien en wil je dit uitgevoerd in een bepaalde afmeting, of zoek je juist een serie afgestemd op je interieur? Er kan heel veel en ik werk het liefst persoonlijk of in de richting die met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan geillustreerde familieportretten of afbeeldingen ter ondersteuning van coaching.

11 + 8 =