Werk met mij

Wanneer je een specifieke illustratie vraag hebt, sta ik altijd open om met je mee te denken, te sparren en verbeelden. Hieronder tref je mijn specialisaties.

Wil je zelf (creatiever) leren illustreren of je zelf beter leren kennen, bezoek dan mijn Schatvinderij site.

Van taboe naar traumabewust

Boek illustraties

Ik ben gespecialiseerd in het verbeelden van onderwerpen die een beetje schuren, zoals trauma, parentificatie, KOPP/KOV, persoonlijke groei, verdriet, onbegrepen zijn, HSP, Hoogbegaafdheid etc.

Logo illustraties

Ik heb jarenlang als branddesigner gewerkt en teken nu met liefde en plezier illustraties die jouw ziel, of die van je bedrijf weerspiegelen.

Ik werk altijd met een creatieve intake vooraf, waardoor zowel jij als ik dichter bij de essentie komen van de wisselwerking tussen jou en je bedrijf.
Daardoor kan ik nog beter in beeld vangen waar het over gaat.

Persoonlijke illustraties

Ik vind het, naast de moelijke onderwerpen die ik ook graag vormgeef, ook heerlijk om tederheid en liefde te verbeelden.

Wil je een familieportret, geboortekaartje of andere illustratie op maat, waar veel liefde vanaf mag spatten? Ik voer het met veel plezier voor je uit.

Professioneel

Ik werk professioneel als illustrator en ben lid van de BNO. Aanvragen voor boekillustraties of andere projecten ‘voor exposure of ervaring’ zal ik daarom afslaan.

connectie maken

Laten we samenwerken!

Neem contact op

Heb je een specifieke vraag of verzoek, neem dan vooral contact op en dan bekijken we of het past binnen het kader van jouw wensen en mijn autonome manier van werken. Heb je bijvoorbeeld een ontwerp gezien en wil je dit uitgevoerd in een bepaalde afmeting, of zoek je juist een serie afgestemd op je interieur? Er kan heel veel en ik werk het liefst persoonlijk of in de richting die met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan geillustreerde familieportretten of afbeeldingen ter ondersteuning van coaching.

15 + 9 =