Appels & Peren

Fijn plaatje he?

Tegenwoordig kan iedereen beelden maken omdat er talloze programma’s en templates beschikbaar zijn, die de basis voor je leggen. Toch zie ik veel leken er een rommeltje van maken; Te veel tekst, te weinig ruimte, verkeerde lettertypen. Laten we eerlijk zijn; Vormgeven is een vak, gestoeld op esthetische regels en psychologische inzichten. Wil je jezelf professioneel profileren, dan is een professional inschakelen een logische keuze. Of het nou gaat om photoshopwerk, ontwerpen of een WordPress of Wix website; ik kan je helpen.

Ik ben Angelique Desiree en ik ben plaatjesmaker.

Visuele Analyse

Goede compositie
Kracht van eenvoud
Spanning door verschil
Horizon op 1/3 van het beeld
Ton sur ton met kleuraccent
Rust in beeld
Focus op onderwerp
Goed uitgelicht

Reproductie ontwerp

Wat zijn de juiste aanleverspecificaties? Hoe moet het eruit zien? Welke opties zijn er voor beschikbaar? Of het nou gaat om Visite kaartjes, flyers, beurs- en presentatiemateriaal, ansichtkaarten of briefpapier, ik heb er ervaring mee en help je graag verder. Uiteraard in afstemming met jouw persoonlijke wensen.

 

E-book ontwerp

Wie kent ze niet? De gratis weggevers, waarmee je jouw potentiele klanten uitnodigt om van  ‘know‘ naar ‘like‘  en ‘trust‘ laat gaan.

Ik verzorg een professionele uitstraling met werkende links en een mockup plaatje, zodat het net lijkt of ze een echt boek downloaden.

Digital Social Media ontwerp

Wil je jezelf op een herkenbare manier profileren? Op alle platforms een eenduidige stijl neerzetten? Wordt je tureluurs van alle verschillen in formaten voor Facebook, Instagram, LinkedIn etc. Ik help je uit de brand met mooie branding.

Beeldredactie

Wil je het ontwerpen graag zelf doen, maar wil je dat er  iemand meekijkt en de boel gladpoetst? Dit is zeer geschikt voor nieuwsbrieven, flyers en ander digitaal materiaal.   

Like What You See?

Angelique Desiree

Virtueel assistent beeldontwerp en realisatie
[aka plaatjesmaker]

Mijn verhaal

Na wat omzwervingen ben ik op  mijn 25e toch maar naar de kunstacademie gegaan, want de wens om vorm te geven bleef kriebelen. In 2004 met een Master afgestudeerd in Digital Media Design met een focus op video en beeld analyse. Van 2006 tot 2014 runde ik het videobedrijf Shortcake in Den Haag. Toen was ik de drukke stad, het wekenlang monteren en het gesjouw met filmgear zat, pakte mijn boeltje en vertrok naar Brabant. Vanaf 2016 werk ik als illustrator, beeldend coach, brandmanager en vormgever. Dat past mij beter; stilstaande beelden en kortlopende projecten.

Ik ben sinds 2018 als VA in te huren onder de naam: Appels & Peren.

  • Digital media design 90%
  • Branding & Corporate identity 60%
  • Web ontwerp 50%
  • Blije klanten 98%